Huib Drion zeventig jaar

1e druk

Woubrugge, Avalon Pers, [februari] 2016
150 ex. • [1-12] p. • 223x150x2 mm • 46 g. (olijfgroen) / 51 g. (lichtbruin)
Bindwijze: Genaaid met cahiersteek in omslag van Japans papier
Colofon: Huib Drion 70 jaar door J.M.A. Biesheuvel werd uitgegeven ter ondersteuning van de J.M.A. Biesheuvelprijs 2016. Aan de uitgave is een CD toegevoegd, waarop de schrijver de toespraak leest. De tekst is gezet uit de Meidoorn en in 150 exemplaren gedrukt op Ingres.
Annotatie: Er zijn twee licht afwijkende varianten bekend: een met een olijfgroen omslag van dun Japans papier en een met een lichtbruin omslag van iets dikker Japans papier.
Annotatie: Het boekje werd als tegenprestatie aangeboden aan donateurs die minimaal 25 euro doneerden aan de J.M.A. Biesheuvelprijs 2016 via crowdfundingplatform Voordekunst.
¶ 2 exemplaren, waarvan 1 in nieuwstaat van de lichtbruine variant, gesigneerd op de franse titelpagina: JMABiesheuvel en 1 exemplaar in nieuwstaat van de olijfgroene variant
§ 4 exemplaren, waarvan een in nieuwstaat van de olijfgroene variant en 3 exemplaren van de lichtbruine variant, een in nieuwstaat en twee in puntgave staat, waarvan een zonder de CD (met lege envelop gericht aan Eva Biesheuvel)

Huib Drion zeventig jaar, 1e druk in olijfgroen omslag
1e druk in olijfgroen

Huib Drion zeventig jaar, 1e druk in lichtbruin omslag
1e druk in lichtbruin